CO2-Sensor Ithho.

Itho Daalderop RFT CO2 sensor opbouw met bediening 230 ...

11-02-2019· De RFT CO2-sensor is een uitbreiding op een bestaand of nieuw te installeren ventilatie-unit en/of systeem van Itho Daalderop waarmee een vraaggestuurd ventilatiesysteem wordt gecreëerd. De RFT CO2-sensor kan zowel in de nieuwbouw als in renovatie worden toegepast om de kwaliteit van de ventilatie te verbeteren en het energieverbruik te verminderen.

Get Price

Chat With WhatsApp

Aanbieding Itho Daalderop CO2 • Alpha Ventilatie

Omschrijving Itho ventilatiebox met CO2. De CVE-S ECO Optima is een zeer krachtig en energiezuinig mechanisch ventilatiesysteem met een ingebouwde vochtsensor en CO2 sensor. De Itho Daalderop CVE-S ECO Optima ventilator box bespaart tot maar liefst 83% aan energiekosten ten opzichte van traditionele modellen.

Get Price

Chat With WhatsApp

Itho Daalderop - CO2-sensoren

De Itho CO2 sensor wordt gebruikt om het CO2 percentage te meten en eventueel tegelijkertijd een ventilator mee aan te sturen. Het CO2-gehalte in de lucht is een indicatie voor de luchtkwaliteit . Deze sensor stuurt door middel van een 0-10V signaal of een PWM signaal direct de ventilator aan. Door middel van de LED-aanduiding op de sensor wordt ...

Get Price

Chat With WhatsApp

Installatie & gebruik - Ventilatieland

Itho Daalderop RFT CO2-sensor 230V Installatie & gebruik. Oorspronkelijk document. Voorwoord De installateur is aansprakelijk voor de installatie en de ingebruikname van de unit. De volgende definities worden in deze handleiding gebruikt om de aandacht te vestigen op gevaren,

Get Price

Chat With WhatsApp

Itho Daalderop RFT CO2-sensor 230V. Installatie & gebruik ...

1 Itho Daalderop RFT CO2-sensor 230V Installatie & gebruik. 2 Oorspronkelijk document.. 3 Voorwoord De installateur is aansprakelijk voor de installatie en de ingebruikname van de unit. De volgende definities worden in deze handleiding gebruikt om de aandacht te vestigen op gevaren, instructies of aanwijzingen die betrekking hebben op personen, product, installatie en/of omgeving. ä Waarschuwing!

Get Price

Chat With WhatsApp

Itho Daalderop RFT CO2-sensor |

De Itho Daalderop RFT CO2-sensor heeft een ingebouwde CO2 sensor en het is tevens ook een afstandsbediening voor uw CVE woonhuisventilator of HRU WTW-unit. De CO2-sensor meet het CO2 gehalte in de ruimte waarin u hem ophangt. Indien het CO2 gehalte in deze ruimte te hoog is, dan stuurt de RFT module uw ventilatie aan om de lucht te ventileren.

Get Price

Chat With WhatsApp

Professional gas sensing solution supplier with over 30-year gas sensor manufacturing experience Contact Us